Бахмутка для «вагнерівців» стане смертельною зоною – британська розвідка

Бахмутка для «вагнерівців» стане смертельною зоною – британська розвідка

Укрінформ
Зараз фронт у Бахмуті проходить по річці Бахмутка в центрі міста і подолання цього прострілюваного району для бойовиків так званої «групи вагнера» буде складним завданням.

Про це у Твіттері повідомило Міноборони Британії з посиланням на дані розвідки, передає Укрінформ.

«За останні чотири дні сили «групи вагнера» взяли під контроль більшу територію східної частини міста Бахмут на Донбасі. У центрі міста лінія фронту проходить по річці Бахмутка», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що українські військові утримують західну частину міста і зруйнували ключові мости через Бахмутку, «яка протікає з півночі на південь через смугу відкритої місцевості шириною 200-800 м між забудованими районами».

«Оскільки українські підрозділи можуть вести вогонь з укріплених будівель на заході, цей район перетворився на «смертельну зону», що, вочевидь, дуже ускладнить для «сил вагнера» їх фронтальний наступ на захід», - повідомили в МО Британії.

Водночас було вказано на те, що українські війська та їхні шляхи постачання на заході «залишаються вразливими через постійні спроби росії обійти захисників з півночі та півдня».

Читайте також: Сили оборони знищили вже близько 158 000 російських загарбників

Як повідомляв Укрінформ, на одному з найгарячіших напрямків на фронті – Бахмутському напрямку – ворог не припиняє штурмові дії. Українські захисники відбили численні атаки в районах населених пунктів Залізнянське, Парасковіївка, Дубово-Василівка, Бахмут, Богданівка та Іванівське.

Фото: Костянтин Ліберов

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-