росіяни зранку обстріляли Донеччину з «Градів»

росіяни зранку обстріляли Донеччину з «Градів»

Укрінформ
Зранку росіяни обстріляли з «Градів» кілька населених пунктів Очеретинської громади на Донеччині.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«На Горлівському напрямку одна людина поранена внаслідок обстрілів Костянтинівки. Місто зазнало ракетного удару та артобстрілу – пошкоджено частину ДСНС, два житлові будинки, книгарню та крамницю», - написав Кириленко.

Він зазначив, що за добу стало відомо про ще сім багатоповерхівок, пошкоджених у Бахмуті. У Торецьку пошкоджена 9-поверхівка, обійшлося без постраждалих. У Соледарській громаді обстріли зафіксовано у Міньківці, Федорівці, Роздолівці, Васюківці та Оріхово-Василівці.

Читайте також: росіяни обстріляли дев'ять регіонів України - зведення ОВА

«На Донецькому напрямку одна людина загинула у селі Вовченка Курахівської громади, також під вогнем опинилися Курахове і Дачне – там без жертв. У Мар’їнській громаді артобстрілів зазнали Мар’їнка, Новомихайлівка і Побєда. Зранку росіяни обстріляли з «Градів» Сєверне, Тоненьке і Ласточкине Очеретинської громади», - констатував очільник області.

Він додав, що на Лисичанському напрямку 10 снарядів прилетіли по Торському і Зарічному, зруйновано один будинок і пошкоджено ще декілька у Сіверську.

На Волноваському напрямку під обстрілами Вугледар та Пречистівка, обійшлося без жертв.

Як повідомлялося, за 9 березня російські загарбники вбили одного мешканця Донеччини та двох цивільних поранили.

Фото: voanews.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-