Обстріл зупинки у Херсоні: кількість жертв зросла до чотирьох

Обстріл зупинки у Херсоні: кількість жертв зросла до чотирьох

Фото
Укрінформ
Кількість загиблих у результаті обстрілу Херсона збільшилася до чотирьох, також відомо про ще одну поранену людину.

Як передає Укрінформ, про це очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін заявив у відеоповідомленні у Телеграмі.

«На превеликий жаль, четверо херсонців загинули, дістала поранення одна людина», - сказав Прокудін.

Він висловив співчуття рідним загиблих.

Читайте також: росіяни за добу 86 разів обстріляли Херсонщину, є загиблий

За даними поліції Херсонської області, серед загиблих - 33-річна продавчиня магазину, розташованого на зупинці громадського транспорту, та 51-річна жінка й 68-річний чоловік, які перебували на зупинці. Також від отриманих травм у розташованому неподалік приватному будинку помер ще один херсонець, а власник вказаного помешкання був поранений. Через деякий час за допомогою медиків звернувся й 27-річний житель обласного центру, який отримав тілесні ушкодження на площі.

Наслідки обстрілу росіянами Корабельної площі в Херсоні Фото: Поліція Херсонської області

Зазначається, що на місці трагедії працювала слідчо-оперативна група, вибухотехніки, співробітники ДСНС. Під час огляду місця злочину обстріл продовжився, постраждалих серед поліцейських та рятувальників немає.

Наразі поліцією Херсонщини розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України (Порушення законів та звичаїв війни). Тривають невідкладні слідчі дії.

Як повідомляв Укрінформ, у результаті обстрілу Херсона російським снарядом убито двох людей, що стояли на зупинці, також уламки боєприпаса влучили й у крамницю - у приміщенні загинула жінка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-