Війська рф за добу обстріляли три райони на Харківщині - пошкоджений транспортний об’єкт

Війська рф за добу обстріляли три райони на Харківщині - пошкоджений транспортний об’єкт

Укрінформ
російські війська минулої доби, 5 березня, знову обстрілювали населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

“Минулої доби під вогнем загарбників були Куп'янськ, Стрілеча, Огірцеве, Дворічна та інші населені пункти Харківського, Куп'янського та Чугуївського районів”, - йдеться у повідомленні.

У Куп'янську обстрілами пошкоджений об'єкт транспортної інфраструктури, сталася пожежа. Протягом учорашнього дня ворог из танків та САУ масовано обстрілював смт Дворічна Куп'янського району.

Читайте також: На Харківщині під час виконання бойового завдання загинув командир стрілецької роти ЗСУ

“Біля с. Бударки Чугуївського району російський боєприпас, попередньо, ПТУР, влучив у цивільний автомобіль "Нива". Загинуло подружжя – 48-річний чоловік та 45-річна жінка”, - зазначив Синєгубов.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу ЗСУ, росіяни основні зусилля зосереджують на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-