Поблизу Херсона поранені четверо поліцейських - ворог скинув з дрона гранату

Поблизу Херсона поранені четверо поліцейських - ворог скинув з дрона гранату

Укрінформ
У передмісті Херсона, у селищі Антонівка, дістали поранення четверо поліцейських, які їхали на виклик – російські агресори з дрона скинули на них гранату.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«Під ворожий обстріл потрапила слідчо-оперативна група поліції у смт Антонівка», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці на службовому автомобілі їхали на виклик, коли російські військові запустили дрон та скинули на людей гранату. Постраждали четверо поліцейських. Їх госпіталізували, у всіх осколкові поранення та контузія.

Підкреслюється, що російські війська не припиняють завдавати ударів з РСЗВ, артилерії, танків, мінометів та БПЛА по цивільній інфраструктурі та помешканням мирного населення Бериславського й Херсонського районів. Ворог поцілив по житлових кварталах та лініях електропередач, є загиблий та поранені серед мирного населення. Під час ворожого обстрілу с. Томарине загинув 33-річний тракторист.

Читайте також: росіяни протягом дня випустили по Херсонщині 435 снарядів - є загиблий, десятеро поранених

В обласному центрі під атаку ворога потрапило комунальне підприємство, там поранена працівниця, багатоквартирні та приватні будинки у центрі, мікрорайонах Корабел, ХБК, Таврійський та Північний. У с.Чорнобаївка пошкоджена лінія електропередач. За минулу добу поліція відкрила 25 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів армії рф на Херсонщині.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині в селі Зміївка Бериславського району автомобілі з поліцейськими та волонтерами потрапили під ворожий обстріл, поранені троє цивільних та двоє поліцейських.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-