Пам’яті держслужбовця та гранатометника Юрія Сторожева

Пам’яті держслужбовця та гранатометника Юрія Сторожева

Хвилина мовчання
Укрінформ
Чоловік вважав, що наших дітей можемо захистити лише ми самі

17 лютого внаслідок мінометного обстрілу біля міста Кремінна Луганської області загинув доброволець, співробітник Рахункової палати Юрій Сторожев.

“У колективі Рахункової палати болюча втрата. На фронті загинув наш колега Юрій Сторожев. Він отримав смертельне поранення внаслідок ворожого мінометного обстрілу під час бойового чергування неподалік міста Кремінна на Луганщині. Юрій пішов добровольцем захищати Україну в перший же день повномасштабного вторгнення росії, бо вважав, що наших дітей можемо захистити лише ми самі. Був гранатометником відділення взводу вогневої підтримки роти”, - повідомив сумну новину Голова Рахункової палати Валерій Пацкан у Фейсбуці.

Юрій народився на Тернопільщині. Віддав державній службі загалом 29 років. У Рахунковій палаті з 2015 року пройшов шлях від головного спеціаліста до заступника начальника відділу аудиту освіти‚ науки та інновацій департаменту контролю гуманітарної та соціальної сфери.

“Справжній професіонал, відданий своїй справі. Пам’ятатимемо його світлою, щирою і доброю людиною, яка до кінця була вірна принципам честі, гідності та громадянському обов’язку. Низький уклін матері за сина-Героя, мужнього захисника України. Щирі співчуття рідним та близьким! Пам’ятаймо, яку надзвичайно високу ціну платимо за нашу країну! Вічна пам’ять Герою!”, - написав Валерій Пацкан.

У загиблого залишилася 75-річна мати, 15-річна донька та дорослий син, який є офіцером ЗСУ.

«Війна забирає найкращих…Всю глибину та сутність цього вислову розумієш, коли війна торкається тих, з ким виросли, навчалися, дружили, зустрічалися на вулицях, жили в одному містечку… Знову Теребовлянська громада плаче за своїм сином. Юрій віддав своє життя за захист не лише України, а й кожного з нас, нашого краю, нашої свободи й незалежності. Світла пам`ять про захисника України збережеться у серцях тисяч краян», – згадують у Теребовлянській міськраді.

Вічна слава та пам’ять Героєві!

Фото: Фейсбук-сторінка Юрія Сторожева

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-