росіяни знову масовано обстріляли прикордоння Харківщини, є поранений

росіяни знову масовано обстріляли прикордоння Харківщини, є поранений

Фото
Укрінформ
російські війська минулої доби, 26 лютого, масовано обстрілювали три прикордонні райони Харківської області, поранення дістав 73-річний чоловік.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

“Протягом минулої доби ворог масовано обстрілював з артилерії та мінометів прикордонні населені пункти Харківського, Чугуївського та Куп'янського районів”, - написав він.

У Вовчанську один зі снарядів влучив у приватне подвір'я. Пошкоджено будинок, знищено гараж та господарську споруду. Сталася пожежа. Осколкове поранення отримав 73-річний чоловік. Він госпіталізований у стані середньої тяжкості.

У селі Курилівка Куп'янського району обстрілами пошкоджені приватний будинок та гараж.

В області триває розмінування. Піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій за минулу добу знешкодили ще 84 вибухонебезпечні предмети.

Читайте також: Армія рф за добу 97 разів обстріляла Херсонщину, один загиблий

Як повідомляв Укрінформ, 25 лютого війська російської федерації обстріляли на Харківщині прикордонні населені пункти Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів, постраждала 82-річна жінка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-