На півдні ЗСУ виконали 160 вогневих завдань - на Кінбурнській косі знищили «Град» росіян

На півдні ЗСУ виконали 160 вогневих завдань - на Кінбурнській косі знищили «Град» росіян

Укрінформ
Упродовж минулої доби Сили оборони України на півдні виконали 160 вогневих завдань, знищили 13 росіян, а на Кінбурнській косі ліквідували ворожу РСЗВ «Град».

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба ОК «Південь».

«За минулу добу нашими ракетно-артилерійськими та авіаційними підрозділами виконано понад 160 вогневих завдань. За результатами бойової роботи в зоні відповідальності ворожі підрозділи зменшено на 13 рашистів. На Кінбурнській косі підтверджено ліквідацію ворожої реактивної системи залпового вогню «Град», на лівобережжі - пускової установки ЗРК С-300», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, також знищено склад з боєприпасами в районі Нової Каховки, 2 безпілотних розвідники, 2 підготовлених до використання ворожими ДРГ моторних човнів, артилерійський радіолокаційний комплекс, 120-мм міномет і автомобільну техніку.

Читайте також: російські військові обстріляли Херсонщину - є загиблий

У пресслужбі також нагадали, що військові рф продовжують обстрілювати мирні населені пункти правобережної Херсонщини, включаючи обласний центр. Внаслідок обстрілів за минулу добу загинуло два та поранено одну цивільну особу. Також ворог намагається тримати під ситуативним вогнем акваторію Дніпро-Бузького лиману в районі Очакова. Загроза ракетних ударів залишається досить високою, зауважили в пресслужбі.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні росія тримає у Чорному морі чотири бойові кораблі, при цьому носії крилатих ракет "Калібри" відсутні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-