На Донеччині війська рф вночі завдали трьох ракетних ударів по селу Багатир

На Донеччині війська рф вночі завдали трьох ракетних ударів по селу Багатир

Фото
Укрінформ
На Донеччині, на Волноваському напрямку, вночі російські війська завдали три ракетні удари по селу Багатир, на ранок двічі з артилерії і двічі з «Градів» обстріляли Авдіївку. Пошкоджені будинки, є поранені.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував фотографії руйнувань.

«На Волноваському напрямку вночі росіяни завдали трьох ракетних ударів по Багатирю Великоновосілківської ТГ - зруйнували будинок… На ранок росіяни обстріляли Авдіївку двічі з артилерії і двічі з «Градів» - пошкоджені будинки, є один поранений», - написав Кириленко.

Він зазначив, що на Донецькому напрямку відбулися три обстріли Курахового та один обстріл Курахівки — пошкоджено приватний сектор, обійшлося без жертв.

Читайте також: росіяни обстріляли Куп’янськ, поранені дві жінки

На Горлівському напрямку у Костянтинівській ТГ пошкоджено два приватні будинки та багатоповерхівку в Костянтинівці, будівлю підприємства в Іванопіллі. У Соледарській громаді пошкоджено, два будинки у Васюківці та три у Федорівці.

«На Лисичанському напрямку сьогодні зранку росіяни вбили одну та поранили ще одну людину в Ямполі Лиманської громади — там пошкоджені шість будинків. Ще два будинки постраждали у Торському. У Переїзному Званівської ТГ пошкоджено будинки на трьох вулицях, гучно було у Сіверській ТГ», — констатував Кириленко.

Як повідомляє поліція Донецької області, на Донеччині армія рф за минулу добу атакувала 12 населених пунктів з авіації, РЗСВ «Град», «Ураган», ракет «С-300», артилерії та мінометів. Зруйновані та пошкоджені 19 цивільних об’єктів, є поранені.

На Донеччині загарбники за добу обстріляли 12 населених пунктів/Фото: Поліція Донеччини

«Донеччина зазнала 23 ворожих удари - поліція зібрала докази воєнної агресії рф. Упродовж доби окупаційні війська росії атакували 12 населених пунктів. Травмовано цивільного мешканця… Рашисти застосували проти мирного населення авіацію, ЗРК «С-300», РЗСВ «Град», «Ураган», артилерію та міномети», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під ворожим вогнем перебували міста Красногорівка, Авдіївка, Курахове, Часів Яр, Костянтинівка смт Велика Новосілка, села Ласточкине, Розлив, Времівка, Карлівка, Тоненьке, Богатир. У результаті зруйновано та пошкоджено 19 цивільних об’єктів – дев’ять житлових будинків, адмінбудівлю, складські приміщення, господарчу споруду, лінію електропередач, гаражі.

Як повідомлялося, за 22 лютого російські загарбники поранили двох жителів Донеччини.

Фото: Павло Кириленко, Телеграм; Поліція Донеччини

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-