Посольство України в Чорногорії попередило про можливі провокації 24 лютого

Посольство України в Чорногорії попередило про можливі провокації 24 лютого

Укрінформ
Посольство України в Чорногорії не виключає антиукраїнських провокацій у річницю російського вторгнення і закликає українців до пильності та обережності.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби посольства, передає Укрінформ.

«З огляду на низку інцидентів, які мали місце нещодавно, а також беручи до уваги наближення роковин повномасштабного збройного вторгнення росії, посольство не виключає можливості антиукраїнських провокацій чи безпекових інцидентів. Просимо бути пильними й обережними в публічних місцях, не наражати себе і близьких на небезпеку, уникати сумнівних ситуацій та не піддаватися на підбурювання», - зазначили у диппредставництві.

Читайте також: Музеї готуються до можливих провокацій з боку рф 23-24 лютого - Ткаченко

Українські дипломати закликали дотримуватися законодавства країни перебування, а про всі можливі інциденти негайно повідомляти поліцію.

Як повідомлялося, у грудні іспанські ЗМІ інформували про вибух в українському посольстві в Мадриді. Комендант посольства України отримав незначні поранення і був госпіталізований - конверт вибухнув у його руках. Решта співробітників не постраждали. У МЗС України підтвердили інцидент.

Згодом Міністерство оборони Іспанії повідомило, що сили безпеки знайшли третій імовірний вибуховий пристрій у конверті, який було відправлено на базу ВПС у Торрехон-де-Ардос, що поблизу Мадрида.

Читайте також: На Запоріжжі загарбники готують провокації «за донецьким сценарієм» - Федоров

Крім цього, офіс прем'єр-міністра Іспанії Педро Санчеса 24 листопада отримав лист із вибуховим пристроєм, подібним до зазначених. Аналогічний лист отримало й посольство США в Мадриді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-