Jaguar Land Rover відкриває у Європі ще три хаби для розробки безпілотних технологій

Jaguar Land Rover відкриває у Європі ще три хаби для розробки безпілотних технологій

Укрінформ
Виробник елітних автомобілів Jaguar Land Rover (JLR) заявив про відкриття трьох нових інженерних центрів у Європі для розробки технологій автономних автомобілів у рамках свого партнерства з компанією штучного інтелекту Nvidia.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Зазначається, що ці хаби будуть знаходитися в Мюнхені, Болоньї та Мадриді. При цьому компанія вже має шість глобальних технологічних центрів у США, Китаї та Європі.

Штаб компанії буде збільшено майже на сотню спеціалістів, які «займатимуться розробкою систем допомоги водієві та штучного інтелекту для безпілотних автомобілів майбутнього».

Торік JLR і Nvidia оголосили про багаторічну угоду, згідно з якою вони спільно розроблятимуть «комп’ютерний мозок і нервову систему» для автомобілів Jaguar і Land Rover, які будуть випущені у 2025 році й пізніше.

Партнерство з Nvidia допоможе JLR у той час, як компанія намагається наздогнати своїх конкурентів, таких як Tesla, у гонці «технологічного озброєнь».

Читайте також: Bentley заявила про третій рік рекордних продажів люксових авто

Як повідомляв Укрінформ, автомобільна компанія Jaguar Land Rover заявила, що готова найняти працівників, яких звільнили такі технологічні компанії, як Meta Platforms і Twitter, для заповнення вакансій у сфері цифрових технологій та інженерів.

Фото: livejournal.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-