Обстріли Херсонщини: пошкоджені сонячні батареї, ЛЕП і зерновий термінал

Обстріли Херсонщини: пошкоджені сонячні батареї, ЛЕП і зерновий термінал

Фото
Укрінформ
На Херсонщині за минулі дві доби через російські обстріли пошкоджені зерновий термінал, сонячні батареї, труби газопостачання, лінії електропередач та водопровід, а також помешкання мирних жителів, є вбиті і поранені серед цивільного населення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у Фейсбуці поліція Херсонської області.

«російські війська вкотре обстріляли з РСЗВ, артилерії, танків і мінометів населені пункти Бериславського та Херсонського районів. Знищені приватні будинки, які є непридатними для проживання, гаражі, автомобілі, магазини, пошкоджено адміністративні будівлі, стоматологічну клініку, зерновий термінал, сонячні батареї, труби газопостачання, лінії електропередач та водопровід»,- йдеться у повідомленні.

Від людей у поліцію надходили повідомлення про поранених внаслідок обстрілів собак та котів.

Читайте також: загарбники за добу 55 разів обстріляли Херсонщину, двоє поранених

Як інформують у поліції, село Бургунка російські військові накрили артилерійським вогнем. Внаслідок атаки там загинули троє місцевих жителів, членів однієї родини, ще п’ять людей травмовані, серед них діти віком 8, 10 та 13 років.

За дві минулі доби поліція відкрила 28 кримінальних проваджень за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу російська армія 75 разів обстріляла Херсонщину, загинули три людини, восьмеро – поранені, серед них три дитини.

Фото: Поліція Херсонської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-