Ворог за добу 146 разів вдарив по Запорізькій області

Ворог за добу 146 разів вдарив по Запорізькій області

Укрінформ
Упродовж минулої доби на Запоріжжі ворог обстрілював позиції українських військових, а також цивільну інфраструктуру. Проте захисники Запорізького краю утримують рубежі та дають гідну відсіч російським окупаційним військам.

Про це в Телеграмі повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"Протягом минулої доби ворог здійснив 146 обстрілів позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення", - йдеться у дописі.

Водночас, за повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу російські загарбники обстріляли цивільну інфраструктуру в районі населених пунктів Малинівка, Мала Токмачка, Гуляйполе, Залізничне, Чарівне, Оріхів, Ольгівське, Новоандріївка, Білогір'я, Щербаки, Староукраїнка, Павлівка, Новоданилівка, Степове, Кам'янське.

Повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф не надходило.

Читайте також: ЗСУ за добу знищили 820 російських загарбників, шість ворожих танків та літак

Щодо евакуації цивільного населення з тимчасово окупованих територій, то вона не проводилась, зауважили в ОВА.

Як повідомлялось, у День Державного герба України, 19 лютого, у Запоріжжі за ініціативи командування Збройних Сил України встановлено Тризуб - символ свободи та звитяги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-