росіяни за добу обстріляли 10 населених пунктів на Харківщині, є загиблий

росіяни за добу обстріляли 10 населених пунктів на Харківщині, є загиблий

Укрінформ
російські загарбники за минулу добу, 18 лютого, обстріляли 10 населених пунктів Харківської області, внаслідок чого загинув один мирний житель, ще двоє цивільних отримали поранення.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомляє у Телеграмі.

“Протягом минулої доби російські війська обстрілювали мирних жителів та цивільну інфраструктуру щонайменше 10 прикордонних населених пунктів Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів”, - написав Синєгубов.

У Куп'янську внаслідок ворожих ударів пошкоджено адміністративну будівлю, гаражі та автомобілі, сталися пожежі. У селищі Дворічна Куп'янського району руйнувань зазнала будівля швидкої медичної допомоги.

У селищі Ківшарівка Куп'янського отримали поранення 53-річний чоловік та 57-річна жінка. Госпіталізовані в стані середньої тяжкості. Обстрілом серйозно пошкоджено будівлю закладу освіти.

У Вовчанську Чугуївського району ворожий снаряд влучив у приватний будинок. Загинув чоловік.

Читайте також: В ОП попереджають про ймовірні ракетні обстріли наступного тижня

На звільнених від російських загарбників територіях області триває гуманітарне розмінування. За добу знешкоджено 89 вибухонебезпечних предметів.

Як повідомляв Укрінформ, 17 лютого, війська російської федерації обстріляли щонайменше 15 населених пунктів Харківської області, загинув один мирний житель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-