В районі Бахмута прикордонники взяли в полон «вагнерівця»

В районі Бахмута прикордонники взяли в полон «вагнерівця»

Відео
Укрінформ
На Бахмутському напрямку бійці Державної прикордонної служби України відбили чергову атаку російських військ, у результаті чого ворог втратив понад 10 осіб убитими і пораненими, та взяли в полон найманця приватної військової компанії «Вагнер». 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДПСУ

«Пообіді штурмові групи противника спробували прорвати оборону наших захисників. Намагаючись приховано рухатися у міській забудові, російські зайди розраховували заскочити «зелених кашкетів» зненацька. Але сталося не так, як гадалося. Маневр ворога був вчасно помічений. Щільним вогнем прикордонники атаку окупантів відбили», – зазначили у службі.

Читайте також: У Запорізькому напрямку виїхала колона автобусів із «вагнерівцями»

За даними ДПСУ, у результаті четверо загарбників були знищені, щонайменше семеро поранені та один потрапив у полон. Останній виявився черговим найманцем приватної військової компанії «Вагнер», який донедавна відбував покарання у місцях позбавлення волі рф. Тепер загарбник поповнить фонд для обміну полоненими.

Як повідомляв Укрінформ, Бахмут є головним напрямком удару російських загарбників на східному фронті. За даними Збройних сил України, там ворог зосереджує основні свої зусилля, не шкодуючи особовий склад, та намагається прорватися

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-