Резніков: «Броньований кулак» для України невдовзі дозволить реалізувати задуми Залужного

Резніков: «Броньований кулак» для України невдовзі дозволить реалізувати задуми Залужного

Укрінформ
Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що за підсумками візиту української делегації до Брюсселя зміцниться "броньований кулак" для України, який за кілька місяців зможе вирішувати завдання за задумом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Як передає Укрінформ, про це Резніков повідомив у Фейсбуці.

«Завершилася дводенна робота української делегації у Брюсселі. Результати оптимістичні: загрози з неба отримають кращу відсіч, військо буде краще забезпечене боєприпасами, більше наших воїнів отримають якісну підготовку. Головне – зміцнюється «броньований кулак», який за кілька місяців зможе вирішувати завдання відповідно до задуму Головнокомандувача Збройних Сил України та Генерального штабу», - написав Резніков.

За його словами, сьогодні обговорювали з партнерами практичні аспекти «танкової коаліції», і зроблено кілька важливих кроків.

Міністр висловив вдячність усім партнерам за допомогу Україні, особливо Сполученим Штатам і персонально міністру оборони США Ллойду Остіну ІІІ – за лідерство у форматі «Рамштайн».

Читайте також: НАТО продовжить допомогу Україні та зміцнить власну оборону – Столтенберг

Він також подякував Генеральному секретарю НАТО Єнсу Столтенбергу за послідовну підтримку нашої держави на рівні Північноатлантичного альянсу.

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони Олексій Резніков за підсумками засідання Північноатлантичної ради на сесії міністрів оборони, у якому він узяв участь, заявив, що Україна налаштована всебічно розвивати партнерство з Європою у форматі колективної безпеки - і вже зробила великий внесок у безпечне майбутнє континенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-