У Покровську загинула людина - російські ракети зруйнували два під’їзди багатоповерхівки

У Покровську загинула людина - російські ракети зруйнували два під’їзди багатоповерхівки

Фото
Укрінформ
У місті Покровськ Донецької області внаслідок російського обстрілу загинула одна людина.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Покровське районне управління поліції Донецької області.

“Війська рф поцілили в житловий сектор міста із РСЗВ “Смерч”. Пошкоджено багатоквартирний будинок. Попередньо відомо про дванадцятьох постраждалих людей та одну загиблу особу. Є інформація, що під завалами можуть знаходитися люди. На місці події триває пошуково-рятувальна операція”, - ідеться в повідомленні.

У Донецькій обласній прокуратурі повідомляють про 11 поранених.

Російський ракетний удар по багатоповерхівці у Покровську Фото: Поліція Донецької області

У прокуратурі нагадали, що зранку 15 лютого 2023 року війська рф здійснили обстріл Покровська, снаряди влучили у багатоквартирний будинок, в результаті чого майже повністю зруйновано верхні поверхи.

«З-під завалів дістали тіло 71-річного чоловіка, поранення отримали одинадцять мирних мешканців. Одного громадянина через надважкі травми санавіацією відправлено до м. Дніпро, іншим надається медична допомога в місцевій лікарні», - уточнили у прокуратурі.

Читайте також: росіяни завдали ракетного удару по багатоповерхівці в Покровську, є поранені

Наразі тривають рятувальні роботи, оскільки під завалами ще можуть знаходитися люди.

На місці працюють прокурори, правоохоронці та рятувальники, проводяться першочергові заходи для фіксування злочину, скоєного армією країни-агресора.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Як повідомлялося, близько 10-ї ранку 15 лютого відбувся ворожий обстріл житлового мікрорайону "Сонячний" у Покровську на Донеччині. У результаті пошкоджена багатоповерхівка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-