Ворог бив на кількох напрямках: у Донецькій ОВА показали наслідки

Ворог бив на кількох напрямках: у Донецькій ОВА показали наслідки

Фото
Укрінформ
На Донеччині ворог минулої доби бив по кількох напрямках, руйнуючи будинки, травмуючи і вбиваючи цивільних.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«На Волноваському напрямку 1 людина поранена у Вугледарі, під обстрілами Новоукраїнка та Богоявленка… На Лисичанському напрямку 1 людина загинула у Ставках Лиманської громади. У Лимані 1 людина поранена, пошкоджено 3 будинки. Гучно минула ніч у Сіверську та на околицях громади», - написав очільник області.

Він зазначив також, що на Донецькому напрямку ніч минула відносно спокійно: зафіксовано поодинокі обстріли Авдіївки, в Мар'їнській громаді під вогнем Мар'їнка та село Костянтинівка, в Курахівській громаді поцілили в промзону в Курахівці та складську зону в Гірнику.

Читайте також: росіяни за добу 54 рази атакували Херсонщину, загинули двоє цивільних

На Горлівському напрямку поранено одну людину в Щербинівці Торецької громади, пошкоджено два будинки у Васюківці Соледарської громади та багатоповерхівку у Бахмуті.

Водночас, у Національній поліції Донеччини повідомили, що внаслідок обстрілу Донеччини поранень зазнала дитина.

«Поліція Донеччини задокументувала 25 фактів порушення законів і звичаїв війни. Упродовж доби російські війська обстріляли 17 населених пунктів. Ворожі снаряди вбили й травмували цивільних мешканців… Зі «Смерчів» російські війська обстріляли Лиман, поцілили у два багатоквартирні будинки, гаражі, автомобіль. Травми зазнала дитина 2008 року народження», – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 13 лютого російські загарбники вбили одного жителя Донеччини, ще три людини в області дістали поранення.

Фото: Павло Кириленко, Telegram

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-