На Херсонщині через ворожі обстріли пошкоджене залізничне полотно

На Херсонщині через ворожі обстріли пошкоджене залізничне полотно

Укрінформ
Для поїзда № 102/101 Київ - Херсон через пошкодження залізничного полотна внаслідок ворожих обстрілів Херсонської області фінальною зупинкою в понеділок стане Миколаїв.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Укрзалізниця.

“У результаті обстрілів на Херсонщині маємо пошкодження залізничного полотна, тому для поїзда №102/101 Київ - Херсон фінальною зупинкою цього разу стане Миколаїв”, - ідеться в повідомленні.

Пасажири з Миколаєва будуть доставлені до Херсона автобусними шатлами. Також автобусами будуть перевезені до Миколаєва херсонці, які очікують на рейс у київському напрямку.

В Укрзалізниці подякували Херсонській обласній військовій адміністрації за “оперативно підставлене плече у забезпеченні безперебійної логістики в регіоні”.

Також в УЗ додали, що ремонт колії вже у процесі, про можливі зміни в наступних рейсах буде повідомлено додатково.

Читайте також: У Маріуполі вчора пролунали гучні вибухи — є дані про влучання в розташування росіян

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу ЗСУ, на Херсонському напрямку від ворожого артилерійського вогню постраждали Херсон, а також райони 20 населених пунктів, зокрема Милове, Зміївка, Республіканець, Новокаїри, Веселе, Микільське, Антонівка і Дніпровське.

Для посилення контрдиверсійних заходів росіяни направили на тимчасово захоплені території Херсонської області близько 200 військовослужбовців росгвардії. Їх розселили на території бази відпочинку "Чайка" в населеному пункті Лазурне, а для безпеки окупантів у селищі обмежено пересування місцевих жителів. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-