Загарбники за добу вдарили щонайменше по 15 населених пунктах Харківщини

Загарбники за добу вдарили щонайменше по 15 населених пунктах Харківщини

Фото
Укрінформ
У Харківській області минулої доби, 11 лютого, російські загарбники обстріляли щонайменше 15 населених пунктів, у Вовчанську внаслідок ударів зруйновані 13 житлових будинків.

Як передає Укрінформ, про це очільник Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов повідомляє у Телеграмі.

“Протягом минулої доби ворог обстрілював з артилерії, мінометів та авіації прикордонні населені пункти Чугуївського та Куп'янського районів. Під ворожим вогнем було щонайменше 15 населених пунктів”, - написав він.

Унаслідок масованих обстрілів та авіаудару по Вовчанську зруйновані 13 житлових будинків, господарчі споруди, пошкоджено будівлю Національної поліції. Обійшлося без постраждалих.

Синєгубов нагадав, що вчора, близько 23:15 ворог завдав чергових ракетних ударів по Харкову. Пошкодження отримало одне з підприємств, внаслідок чого сталася масштабна пожежа. Також було зафіксовано влучання у депо "Нової пошти". Внаслідок удару поранення отримав 35-річний цивільний чоловік. Він госпіталізований у стані середньої тяжкості.

Як повідомляв Укрінформ, 11 лютого російські агресори знову атакували Харків, завдавши ударів по місту ракетами С-300, пошкодивши інфраструктурний об'єкт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-