російська армія обстріляла 17 прикордонних населених пунктів на Харківщині

російська армія обстріляла 17 прикордонних населених пунктів на Харківщині

Фото
Укрінформ
За минулу добу російська армія обстріляла 17 прикордонних населених пунктів у Харківській області.

Про це повідомив у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

“Протягом минулої доби ворог обстріляв щонайменше 17 прикордонних населених пунктів Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів”, - зазначив Синєгубов.

За його словами, внаслідок обстрілів у Вовчанську Чугуївського району пошкоджені багатоквартирні житлові будинки, об'єкти промисловості, будівля Ощадбанку, аптека, дитячий садок та інші цивільні об'єкти. Зазнала поранення та була госпіталізована 69-річна жінка.

Читайте також: ЗСУ за добу відбили ворожі атаки біля семи населених пунктів

У Куп'янську внаслідок обстрілів пошкоджені сім приватних будинків, у селі Одноробівка Богодухівського району - два двоповерхові багатоквартирні будинки та об'єкти інфраструктури.

Начальник ОВА також зазначив, що вчора по Харкову та області було завдано масованого ракетного удару, внаслідок чого зазнали пошкоджень об'єкти енергогенеруючої критичної інфраструктури, були поранені восьмеро цивільних.

За його словами, впродовж ночі було відновлено електропостачання та заживлено 100% споживачів у місті та області. Однак через наслідки ракетних ударів 11 та 12 лютого діятимуть спеціальні графіки аварійних відключень для 12 черг.

Читайте також: Загарбники у п'ятницю обстріляли сім громад Сумщини: понад 100 «прильотів»

Синєгубов також поінформував, що на деокупованих територіях області триває розмінування, за добу піротехніки знешкодили 43 вибухонебезпечні предмети.

Як повідомляв Укрінформ, 10 лютого о четвертій ранку Харків зазнав близько 10 ракетних ударів. Також удару по ще одному об'єкту було завдано близько десятої ранку.

Фото: Олег Синєгубов, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-