У Хмельницькому внаслідок обстрілу постраждали житлові будинки та заклад освіти

У Хмельницькому внаслідок обстрілу постраждали житлові будинки та заклад освіти

Укрінформ
Унаслідок ракетного удару по об’єкту інфраструктури у Хмельницькому пошкоджень зазнали заклад освіти, багатоповерхівки та приватні будинки.

Про це у відеозверненні повідомив міський голова Хмельницького Олександр Симчишин, передає Укрінформ.

«Під час ранкової терористичної атаки був черговий обстріл Хмельницької області. Наші сили ППО збили частину того, що летіло, але одна з ракет влучила в один із об’єктів комунальної інфраструктури Хмельницької територіальної громади. Це вже чергове влучання починаючи з 10 жовтня. Пошкодження об’єкту, на жаль, завдані дуже суттєві. Наші рятувальники миттєво й оперативно ліквідували пожежу й не дали їй поширитися на інші об’єкти», - зазначив Симчишин.

Читайте також: Повітряні сили ЗСУ знищили 61 із 71 ворожої ракети

Він додав, що за попередньою інформацією, постраждалих унаслідок обстрілу немає. Зазнав руйнувань об’єкт освіти,  багатоповерхові житлові будинки та приватний сектор - йдеться про пошкоджені вікна, двері та дахи.

За словами Симчишина, у місті підключили до генераторів каналізаційно-насосні станції та котельні, тож  наразі 90% споживачів громади з водою і майже всі забезпечені теплом.  Натомість 50% споживачів залишилися без електропостачання, його планують відновити до вечора. Далі - застосовуватимуться графіки відключень.

Як повідомляв Укрінформ, частина Хмельницького та три громади області залишилися без електропостачання внаслідок обстрілу об’єкта критичної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-