Ворог атакував Дніпропетровщину дронами і ракетами, є влучання в енергооб'єкт

Ворог атакував Дніпропетровщину дронами і ракетами, є влучання в енергооб'єкт

Укрінформ
Війська рф вночі, 10 лютого, атакувади Дніпропетровщину дронами і ракетами.

Про це повідомив у Телеграмі голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак, передає Укрінформ.

“Дуже гучна ніч на Дніпропетровщині! Близько десятої вечора рашистські виродки запустили на область партію «Шахедів». Але наші доблесні сили ППО збили всi БпЛА! Ворог не заспокоївся і на Дніпропетровщину полетіли ракети. У Криворізькому районі є влучання в об'єкт енергетичної інфраструктури. Там серйозні руйнування”, - зазначив він.

За словами Лисака, поранений 46-річний працівник підприємства. Йому надали меддопомогу - лікуватиметься вдома. Тривають роботи з ліквідації наслідків атаки.

“У Піщанській громаді уламки ракети впали на дах двоповерхового будинку. Виникла пожежа, яку рятувальники вже приборкали. Люди цілі”, - наголосив він.

Читайте також: росіяни влаштували найбільшу з початку війни атаку по Запоріжжю - секретар міськради

Своєю чергою голова ДОР Микола Лукашук додав, що на ранок ворог завдав удару по Нікопольському району, поцілили по території Покровської громади. Наразі обстеження території обстрілу ще триває, наслідки з‘ясовуються. Попередньо – ніхто не постраждав.

Нагадаємо, раніше Повітряне командування "Схід" заявило, що у Дніпрі ніч минула гучно, проте “прильотів” ворожих дронів не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-