На Харківщині ворог обстріляв минулої доби 23 населені пункти, є загиблі та поранені

На Харківщині ворог обстріляв минулої доби 23 населені пункти, є загиблі та поранені

Укрінформ
У Харківській області російські війська минулої доби обстріляли щонайменше 23 населені пункти, у районах Котлярівки та Табаївки ворог застосовував бойову авіацію.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

“Минулої доби ворог масовано обстрілював прикордонні населені пункти Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів області. Від вогнем ворога перебували щонайменше 23 населені пункти. У районах Котлярівки та Табаївки ворог застосовував бойову авіацію”, - написав він.

Внаслідок масованих обстрілів Чугуївського району поранення отримали та були госпіталізовані п`ять цивільних осіб, у тому числі дитина.

У Вовчанську пошкоджені багатоквартирні та приватні житлові будинки, сталися пожежі, пошкоджено будівлю підрозділу Державної служби з надзвичайних служби з надзвичайних ситуацій.

У селищі Дворічна Куп'янського району внаслідок обстрілу загинули двоє людей. У Куп'янську обстрілами пошкоджені приватні житлові будинки.

Тривають роботи з розмінування області. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 25 вибухонебезпечних предметів.

Читайте також: Унаслідок обстрілу Нікополя загинув чоловік

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби російські загарбники завдали три ракетні та 45 авіаційних ударів, внаслідок чого загинуло три цивільні особи та ще троє - у тяжкому стані. Окрім того, ворог здійснив 67 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільній інфраструктурі на Херсонщині.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-