Через російські обстріли у Херсоні загинув цивільний, є поранені

Через російські обстріли у Херсоні загинув цивільний, є поранені

Укрінформ
Через удар ворожої артилерії загинув літній херсонець, якого обстріл застав на вулиці. 

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Херсонська ОВА. 

«рашисти вкотре обстріляли середмістя Херсона. Через удар ворожої артилерії загинув літній херсонець, якого обстріл застав на вулиці», - йдеться у повідомленні.  

Також зазначається, що 8 лютого ворог вчетверте завдав удару по дитячому центру реабілітації. Через постійні російські обстріли установа, в якій не так давно навчали та виховували дітей з особливими освітніми потребами, стоїть пошкоджена російськими снарядами. 

Читайте також: росіяни вдарили ракетами по прикордонню Чернігівщини — люди опинилися під завалами

Окрім того, в ОВА повідомили, що близько полудня армія рф відкрила вогонь по житловому кварталу обласного центру у Дніпровському районі. Ворог влучив у помешкання херсонців – пошкоджені дах, стіни, вибуховою хвилею та уламками снарядів повибивало вікна та двері. У будинку перебували дідусь з 5-річним онуком, в момент обстрілу вони готували обід в тій частині будівлі, в яку не прилетів ворожий снаряд. А на вулиці Ломоносова ворожі снаряди понівечили будинок. Постраждали двоє людей - 40-річний чоловік та 15-річний хлопець. У обох легка контузія, лікарі надали їм допомогу на місці. 

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні під час ворожого обстрілу були поранені два працівники міськводоканалу, які виконували роботи на одному з об’єктів для забезпечення містян водою. 

Фото ілюстративне, Херсонська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-