Курахове, Авдіївка, Красногорівка: росіяни обстрілюють Донеччину ракетами та з артилерії

Курахове, Авдіївка, Красногорівка: росіяни обстрілюють Донеччину ракетами та з артилерії

Фото
Укрінформ
Минулої доби росіяни завдали по Донеччині ракетних та артилерійських ударів, є загиблі та поранені, пошкоджені житлові будинки та крамниця.

Про це у Телеграмі повідомляє Донецька ОВА, передає Укрінформ. 

«На Донецькому напрямку без постраждалих, але є руйнування. Ракетних ударів зазнала Курахівська громада: у Гірнику пошкоджено 7 будинків, у Курахівці — будинок і крамницю. Курахове потрапило під артобстріл — пошкоджено будинок», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що також пошкоджено будинок у Красногорівці Мар'їнської громади, а на ранок під масований артобстріл потрапила Авдіївка.

Читайте також: росіяни за добу 37 разів обстріляли Херсонщину, поранені четверо людей

На Горлівському напрямку одна людина загинула, а у Бахмуті – поранена.

У Дружбі Торецької громади внаслідок обстрілів пошкоджено житловий будинок.

На Лисичанському напрямку гучно було у Сіверську та Серебрянці Сіверської громади, а також у Торському і Зарічному Лиманської громади, жертв не зафіксовано.

Загалом, за минулу добу російські війська завдали 23 удари по житловому сектору, під обстрілами перебували 13 населених пунктів.

«Російські війська завдали 23 удари по житловому сектору. Ворожі снаряди поцілили в міста Авдіївка, Бахмут, Гірник, Курахове, смт Велика Новосілка, Очеретине, села Веселе, Дружба, Зоряне, Времівка, Кам’янка, Плещіївка, Соловйове», - йдеться у повідомленні поліції Донецької області.

Згідно з повідомленням, окупанти били по мирному населенню з РСЗВ «Град», артилерії і танків. Унаслідок обстрілів пошкоджені 13 житлових будинків, а також автомобілі та сільгосптехніка.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялось, попередньої доби, 4 лютого, росіяни вбили чотирьох жителів Донеччини, одинадцятьох поранено.

Фото: Донецька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-