росіяни обстріляли Торецьк і Курахівку - один загиблий, дев’ятеро поранених

росіяни обстріляли Торецьк і Курахівку - один загиблий, дев’ятеро поранених

Фото
Укрінформ
У Донецькій області 3 лютого внаслідок російських обстрілів з реактивних систем залпового вогню та артилерії одна людина загинула, дев`ять отримали поранення.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє в Телеграмі.

За даними слідства, 3 лютого війська російської федерації обстріляли з реактивних систем залпового вогню “Град” місто Торецьк. Внаслідок ворожої атаки один громадянин загинув. Шестеро місцевих жителів - троє жінок і троє чоловіків зазнали поранень різного ступеня тяжкості.

Пошкоджено будинки, автомобілі, магазин та прилеглі споруди.

Цього ж дня росіяни з артилерії обстріляли селище Курахівку Покровського району. Поранення отримали дві жінки і чоловік.

Наразі на місцях працюють правоохоронці та рятувальники. Усі постраждалі доставлені у лікарні.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. ч. 1, 2 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Читайте також: Нічні обстріли Донеччини: пошкоджені будинки, ЛЕП і автотранспорт

Прокурори продовжують вживати всі належні та можливі заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил російської федерації.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники за добу здійснили обстріли дев’яти областей України, є загиблі та поранені цивільні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-