Війська рф знову обстріляли Куп'янськ, поранена жінка

Війська рф знову обстріляли Куп'янськ, поранена жінка

Укрінформ
Війська російської федерації 2 лютого обстріляли Куп'янськ Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомляє у Телеграмі.

«Ворог не припиняє терор мирного населення прикордонних міст і сіл Харківщини. Сьогодні близько 7:00 окупанти знову обстріляли Куп'янськ. Поранена жінка 67 років», - заявив Синєгубов.

Читайте також: Ворог уночі обстріляв з артилерії Очаківську громаду

Крім того, у с. Кругляківка Куп'янського району внаслідок ранкового обстрілу поранення дістав 46-річний співробітник ДСНС.

Також, за словами голови ОВА, зранку росіяни обстріляли смт Козача Лопань, пошкоджено будівлю селищної ради. Попередньо, без постраждалих.

Протягом минулої доби російські загарбники обстрілювали Куп'янськ, Вовчанськ, Стрілечу, Дворічну, Старицю, Огірцеве та інші населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів.

Читайте також: Війська рф за добу вбили трьох цивільних на Донеччині, ще 22 — поранили

«Під вогнем була переважно приватна житлова забудова. Багато будинків пошкоджено, вибиті вікна, зруйновані господарчі споруди», - заявив Синєгубов.

Також він повідомив, що на лінії зіткнення українські військові міцно тримають свої позиції та завдають ворогу відчутних втрат.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби, 1 лютого, українські захисники відбили атаки російських загарбників у районах 14 населених пунктів Луганської та Донецької областей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-