Обстріл Бахмута: кількість загиблих зросла до двох, серед поранених - підліток

Обстріл Бахмута: кількість загиблих зросла до двох, серед поранених - підліток

Укрінформ
Внаслідок сьогоднішнього ворожого обстрілу житлового кварталу Бахмута до двох осіб зросла кількість загиблих.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Сьогодні вдень було здійснено черговий обстріл і саме житлового кварталу Бахмута, це фактично центральна частина міста. За результатами цього жахливого обстрілу дві людини загинули, серед них один 14-річний хлопчик і чотири людини зазнали поранення. Серед поранених також 15-річний хлопчик. Всім надається необхідна медична допомога», - сказав Кириленко.

Він зазначив, що наразі у Бахмуті працюють польові військові шпиталі, і, як правило, поранені і цивільні, і військові евакуйовуються вглиб області, де проходить їх лікування.

Читайте також: Голова ДПСУ відвідав позиції прикордонників біля Бахмута

«Люди для більш якісного та фахового лікування вивозяться за межі області у сусідні області. Ця логістика і комунікація з медичними закладами у нас налагоджена належним чином», - запевнив керівник ОВА.

Він зазначив, що у Бахмуті залишається менш як 6,5 тис. жителів, з ними кожного дня проводять роботу задля їхньої евакуації, але, «на жаль, люди не хочуть основний крок зробити задля збереження свого життя і здоров’я, тому так повільно іде евакуація тих, хто залишився ще у місті».

Як повідомлялося, сьогодні вдень (31 січня 2023 р.) збройні сили рф зі ствольної артилерії обстріляли житловий масив у місті Бахмут. У результаті обстрілу загинули 70-річний чоловік та 14-річний хлопчик, ще четверо людей отримали поранення.

Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, кожного дня ворог вбиває та травмує цивільних мешканців.

Фото: Павло Кириленко, ТГ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-