Ворог інтенсивно обстрілює Донеччину - у Торецьку поцілив у будівлю шахти

Ворог інтенсивно обстрілює Донеччину - у Торецьку поцілив у будівлю шахти

Фото
Укрінформ
На Донеччині ворог вів інтенсивний вогонь у Вугледарі, чотири рази обстріляв Новоукраїнку, у Торецьку поцілив у будівлю шахти.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував фотографії руйнувань.

«На Волноваському напрямку потерпає Вугледарська громада: чотири обстріли у Новоукраїнці, інтенсивний вогонь у Вугледарі. Інформація про постраждалих не надходила… У Торецьку росіяни поцілили у будівлю шахти — без постраждалих», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Горлівському напрямку загарбники завдали ракетного удару по Іванопіллю Костянтинівської громади, у результаті пошкоджено три приватні будинки. Ще два будинки пошкоджено на околицях Часового Яру. У Соледарській громаді напружена ситуація: пошкоджено один будинок у Васюківці та декілька будинків у Парасковіївці.

Кириленко нагадав, що на Донецькому напрямку напередодні вдень одна людина поранена у Кураховому, також у місті було пошкоджено дві багатоповерхівки та три приватні будинки.

«Вночі та вранці відбулися два артобстріли Авдіївки — без жертв», - констатував керівник ОВА.

Читайте також: ЗСУ за добу ліквідували 850 російських військових

Своєю чергою, поліція Донецької області додає, що «ворог зосередив вогонь на 10 населених пунктах. Поранено цивільних мешканців… Окупанти вдарили з РСЗВ «Град», артилерії, мінометів, танків. Знищено та пошкоджено 14 цивільних об’єктів – 11 житлових будинків, будівлі шахти, автомобіль».

«Внаслідок ворожих атак маємо травмованих у Бахмуті та Костянтинівці. Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України», - констатували правоохоронці.

Вони нагадали, що за допомогою поліції за 30 січня було евакуйовано ще 119 людей, з початку обов’язкової евакуації - понад 39 040 осіб, серед них 5438 – дітей, 2089– людей з інвалідністю.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, щодня ворог вбиває та травмує цивільних мешканців. За 30 січня загарбники поранили трьох жителів Донеччини.

Фото в тексті: Павло Кириленко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-