росіяни минулої доби обстрілювали Донеччину з артилерії та РСЗВ, є загиблі

росіяни минулої доби обстрілювали Донеччину з артилерії та РСЗВ, є загиблі

Фото
Укрінформ
У Костянтинівці Донецької області внаслідок обстрілу російськими військами загинули три людини, зруйновані сім багатоповерхівок.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Донецька ОВА

“Внаслідок вчорашнього удару по Костянтинівці загинули 3 людини, поранено 14. Пошкоджені сім багатоповерхівок, сім гаражів та готель”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Волноваському напрямку під обстрілами перебували Вугледар, Новоукраїнка, Пречистівка і Богоявленка, жертв немає.

На Донецькому напрямку російські війська чотири рази обстріляли з артилерії Курахове, пошкоджені сім багатоповерхівок та 10 приватних будинків, будівлі двох медичних закладів. Також ворог завдав ракетного удару по Костянтинопільському. В Авдіївці вночі тривали хаотичні обстріли, інформація про постраждалих не надходила.

На Горлівському напрямку одна людина вбита і одна поранена у Бахмуті; пошкоджена багатоповерхівка.

Ще одна людина загинула у Парасковіївці Соледарської територіальної громади. Пошкоджені приватні будинки у Торецьку та дев'ятиповерхівка у Нью-Йорку. Під періодичними обстрілами перебувають околиці Часовоярської громади.

На Лисичанському напрямку під вогнем Званівка та Переїзне Званівської громади і Сіверськ та Серебрянка Сіверської громади.

Читайте також: ЗСУ відбили 16 атак ворога, у тому числі - поблизу Бахмута та Вугледара

Як повідомлялося, російські військові за минулу добу, 28 січня, вбили чотирьох жителів Донецької області, ще 17 завдали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-