Байден: Зброя для України не є «наступальною загрозою» для росії

Байден: Зброя для України не є «наступальною загрозою» для росії

Укрінформ
Президент США Джо Байден підкреслив, що надання Україні озброєння, бойової техніки та іншої військової підтримки спрямоване на те, щоби українці могли захистити власний суверенітет, цілісність та незалежність.

Про це він сказав у середу в Білому домі, під час оголошення заяви про виділення американських танків Україні, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

«Сьогоднішнє оголошення (про виділення танків Abrams – ред.) ґрунтується на відданості й наполегливій роботі країн з усього світу на чолі зі Сполученими Штатами Америки, щоб допомогти Україні захистити її суверенітет і територіальну цілісність»,- зауважив президент США.

Він підкреслив, що йдеться саме про те, щоби допомогти Україні захистити себе та свої землі.

Читайте також: Зеленський і Шмигаль подякували США за рішення надати Україні Abrams

«Це не є наступальною загрозою для росії. Наступальної загрози для рф немає. Якби російські війська повернулися в рф, вони були би там, де їм місце, і ця війна закінчилася би вже сьогодні. Ось чого ми всі хочемо, щоби ця війна закінчилася»,- зауважив Байден.

Як повідомляв Укрінформ, у середу Президент США Джо Байден офіційно анонсував поставки 31 танка американського виробництва M1 Abrams, а також іншого обладнання в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-