росіяни за добу завдали 84 удари по Запорізькій області, пошкоджені понад 20 будинків

росіяни за добу завдали 84 удари по Запорізькій області, пошкоджені понад 20 будинків

Фото
Укрінформ
російські загарбники за минулу добу, 24 січня, завдали 84 удари по Запорізькій області, від обстрілів постраждали 17 населених пунктів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

“Учора російські військові обстріляли населені пункти на пологівському та василівському напрямках, пошкоджено понад 20 житлових будинків”, - ідеться в повідомленні.

росіяни минулої добу атакували Таврійське, Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Малинівку, Червоне, Чарівне, Новоандріївку, Новоданилівку, Малу Токмачку, Ольгівське, Щербаки, Павлівку, Полтавку, Преображенку, Степове, Кам'янське.

У поліції зауважили, що житлова інфраструктура Гуляйполя та навколишніх сіл щоденно потерпає від ворожих обстрілів. Так, 24 січня російські загарбники обстріляли населені пункти громади з реактивних систем залпового вогню та артилерії. У результаті зруйновано декілька будинків, інші – зазнали значних пошкоджень.

росіяни за добу завдали 84 удари по Запорізькій області / Фото: Поліція у Запорізькій області

На території домоволодінь посічено паркани, в оселях повилітали вікна та пробиті дахи. Пошкоджено автомобілі місцевих жителів.

Внаслідок збройної атаки з осколковими пораненнями рук до лікарні доставлено 52-річного жителя села Таврійське. Після надання медичної допомоги чоловіка відпустили на амбулаторне лікування.

Читайте також: росіяни з артилерії обстріляли прикордоння Чернігівщини

Воєнні злочини, скоєні російськими військовими, задокументували поліцейські. Слідчі поліції та Служба безпеки України відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Поліція Запорізької області продовжує евакуацію мирного населення до більш безпечних місць і регіонів. За минулу добу залізничним транспортом із Запоріжжя до міст Львів, Чоп та Ковель евакуйовано 905 осіб, з них – 93 дитини.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія за добу, 24 січня, здійснила обстріли восьми областей України.

Фото: Поліція у Запорізькій області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-