Ворог зранку обстріляв Куп’янськ - горить приватний будинок і магазин

Ворог зранку обстріляв Куп’янськ - горить приватний будинок і магазин

Фото
Укрінформ
війська російської федерації 25 січня обстріляли Куп’янськ Харківської області.

Як передає Укрінформ, про це начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив у Телеграмі.

«Сьогодні о 7:00 окупанти вкотре обстріляли Куп’янськ. Там горить приватний будинок та магазин. Попередньо - без постраждалих. На місці працюють екстрені служби», - заявив Синєгубов.

Крім того, за його словами, минулої доби на Слобожанському напрямку обстрілів зазнали райони населених пунктів Гатище, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Бударки та Дворічна.

На Куп’янському напрямку ворог обстріляв Вільшанку, Синьківку, Іванівку, Котлярівку і Табаївку.

Читайте також: На Харківщині внаслідок ворожих обстрілів поранені п’ятеро людей

Синєгубов також повідомив, що у Вовчанську Чугуївського району ворожі снаряди впали на територію фізично-оздоровчого комплексу. Пошкоджено ангари.

«У смт Куп'янськ-Вузловий внаслідок обстрілу пошкоджено два приватні домоволодіння, господарчі споруди і газогін. У смт Дворічна зруйновано дах господарчої будівлі та вибиті вікна у приватному будинку», - заявив очільник ОВА.

Він також повідомив, що близько 11:00 у селі Липці внаслідок артобстрілу поранення отримали двоє людей. Обоє госпіталізовані у середньому стані.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генштабу ЗСУ, протягом доби ворог завдав чотири ракетні та 26 авіаційних ударів. Також здійснив понад 100 обстрілів із РСЗВ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-