На Харківщині внаслідок ворожого обстрілу поранений чоловік

На Харківщині внаслідок ворожого обстрілу поранений чоловік

Укрінформ
Напередодні, 21 січня, унаслідок обстрілів Харківщини з боку російської армії у селі Ветеринарне було поранено 46-річного цивільного. У селі Кам'янка двоє чоловіків підірвалися на невідомому вибуховому пристрої.

Про це повідомляє у Телеграмі начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає Укрінформ. 

"Ворог продовжує обстрілювати цивільне населення прикордонних міст і сіл Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів області. Минулої доби зафіксовані удари по Куп'янську, Вовчанську, Дворічній, Ветеринарному та іншим населеним пунктам Харківщини... У с. Ветеринарне поранення отримав та був госпіталізований 46-річний цивільний чоловік", - йдеться у повідомленні.

У Куп'янську, за інформацією ОВА, пошкоджено молочноконсервний комбінат та два приватні будинки. У Вовчанську зруйновано приватні забудови. 

Читайте також: росіяни тричі за ніч обстріляли Нікопольський район

Синєгубов зазначив, що в області триває гуманітарне розмінування. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 14 вибухонебезпечних пристроїв. Втім, від мін та нерозірваних боєприпасів продовжують страждати мирні жителі - у с. Кам'янка Ізюмського району на невідомому вибуховому пристрої підірвалися двоє чоловіків 49 та 50 років. Госпіталізовані в стані середньої тяжкості. 

Як повідомлялося, упродовж минулої доби авіація Сил оборони України завдала 14 ударів по районах зосередження військ російської федерації та тричі уразила позиції ворожих зенітно-ракетних комплексів. 

Фото: Олег Синєгубов, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-