У битві за Бахмут прикордонники знищили розвідгрупу й відбили штурм загарбників

У битві за Бахмут прикордонники знищили розвідгрупу й відбили штурм загарбників

Фото
Укрінформ
Військовослужбовці Держприкордонслужби біля міста Бахмут провели ряд оборонних боїв із російськими загарбниками, у ході яких відбили противника і знищили розвідгрупу. 

Про це повідомили у ДПСУ, передає Укрінформ.

«Вчора удень противник намагався провести розвідку боєм в бік опорного пункту прикордонного підрозділу, який неподалік Бахмута. Наші бійці ворожу розвідгрупу ліквідували – знищили двох розвідників, ще трьох поранили», - йдеться у повідомленні.

Більш масштабно до штурму оборонних позицій противник підійшов з настанням темряви, залучивши з кількох напрямків піхоту, зазначили в ДПСУ. Артилерія Сил оборони відстрілялась по живій силі противника одразу під час його висування, тим самим значно знизивши його атакувальний потенціал.

Просування росіян вперед зупинили прикордонники у ближньому бою. «Позиційна баталія тривала усю ніч, рубіж оборони українські захисники втримали, втрати противника уточнюються», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Спецпризначенці СБУ влаштували пекло загарбникам під Бахмутом

Як повідомлялося, ворожа ПВК Вагнера лише у боях за Бахмут та Соледар втратила близько 40 тис. бійців, що становить близько двох третин цієї структури. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-