Удар по Краматорську: росіяни випустили три ракети, загинула людина

Удар по Краматорську: росіяни випустили три ракети, загинула людина

Укрінформ
По Краматорську ворог завдав три ракетні удари, один з них - поруч із дитсадком. Є підтвердження про одну загиблу особу, також пошкоджені школа, профілакторій, житлові будинки.

Про це в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Всього було три удари завдано, виключно по цивільній інфраструктурі, це – поруч із дитячим садочком, однією із шкіл Краматорська та приватного закладу – профілакторію. Також пошкоджено частково багатоквартирні будинки, розташовані поруч… Є підтвердження про одну загиблу особу», - сказав очільник області.

Читайте також: В Україні росіяни за добу вбили п'ятьох цивільних, шестеро поранені

Він зазначив, що наразі підраховуються збитки, надається вся необхідна допомога, щоб відновити пошкоджені вікна, дах.

Кириленко також підкреслив, що вжитими відповідними заходами ще заздалегідь із дитсадочка і діти, і вихователі були переміщені в інші місця. І наразі система освіти на Донеччині переведена в онлайн-режим, бо на сьогодні, на жаль, всі місця для дітей у регіоні небезпечні .

За словами керівника ОВА, зараз у Краматорську перебуває близько 75-77 тис. населення, тоді як до 24 лютого у місті постійно проживало 205 тис. осіб.

Як повідомлялося, на Донеччині зранку 20 січня російські загарбники завдали ракетного удару по Краматорську, ракета впала поблизу дитсадка.

Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-