На Харківщині росіяни обстріляли ракетами С-300 школу-інтернат

На Харківщині росіяни обстріляли ракетами С-300 школу-інтернат

Укрінформ
У Куп'янському районі Харківської області російські війська обстріляли із зенітно-ракетної системи С-300 приміщення школи-інтернату, обійшлося без постраждалих.

Як передає Укрінформ, про це очільник Харківської обласної державної адміністрації Олега Синєгубов повідомляє у Телеграмі.

За його інформацією, минулої доби ворог продовжував здійснювати удари по прикордонних населених пунктах області.

Так, з мінометів, артилерії та реактивних систем залпового вогню росіяни обстрілювали Тимофіївку, Ветеринарне, Стрілечу, Старицю, Вовчанськ, Вільчу, Дворічну, Куп’янськ.

У Тимофіївці Богодухівського району зафіксовано близько 20 ударів ворога з артилерії. Пошкоджено чотири приватні будинки.

У Вовчанську Чугуївського району обстрілів зазнали дві дев’ятиповерхівки: вибиті вікна і дах. Крім того, пошкоджено 10 приватних будинків, гаражі, господарчі споруди.

«У Куп'янському районі від обстрілів потерпав Куп'янськ і Дворічна. Пошкоджено п'ять приватних будинків, господарчі споруди, автомобілі. Також окупанти з РЗК С-300 обстріляли приміщення школи-інтернату», - написав очільник Харківської ОВА.

Він додав, що обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв Укрінформ, станом на січень російські загарбники зруйнували у Харківській області більш як 16,8 тисячі об'єктів, з яких понад 6 тисяч - у Харкові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-