На Миколаївщині внаслідок обстрілу сталася пожежа на об'єкті цивільної інфраструктури

На Миколаївщині внаслідок обстрілу сталася пожежа на об'єкті цивільної інфраструктури

Укрінформ
У Миколаївській області вранці 14 січня російські війська завдали ударів із РСЗВ по Очакову та Очаківській громаді. На одному з об’єктів цивільної інфраструктури сталася пожежа.

Як передає Укрінформ, про це очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім повідомив у Телеграмі.

За його словами, ворог завдавав ударів з 06:09. "Пошкоджені вікна у багатоповерхівці, відбулося займання гаража та двох автомобілів. Внаслідок влучань реактивних снарядів на одному з об’єктів цивільної інфраструктури сталася пожежа. За попередньою інформацією, постраждалих немає. Інформація уточнюється", - зазначив Кім.

Також вранці 14 січня, о 06:30 внаслідок ворожого обстрілу був пошкоджений житловий будинок у населеному пункті Куцурубської громади. За попередніми даними, постраждалих немає, додав голова ОВА.

За словами Кіма, у Миколаєві, Первомайському, Вознесенському і Баштанському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Читайте також: Вночі російські війська двічі обстріляли Нікопольський район з важкої артилерії

Як повідомляв Укрінформ, у Миколаївській області 12 січня російські війська завдали ударів по Очаківській громаді.Одна людина дістала легкі поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-