Ворог обстріляв близько 20 населених пунктів на Запоріжжі, є руйнування

Ворог обстріляв близько 20 населених пунктів на Запоріжжі, є руйнування

Укрінформ
За минулу добу ворог обстріляв майже двадцять населених пунктів у Запорізькій області, серед яких міста та села, де живуть мирні мешканці.

Про це в Телеграмі повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районі населених пунктів Новоданилівка, Білогір’я, Дорожнянка, Полтавка, Чарівне, Гуляйполе, Новоандріївка, Новоданилівка, Чарівне, Мала Токмачка, Ольгівське, Шевченко, Малинівка, Щербаки, Залізничне, Оріхів, Степове, Кам’янське", - йдеться у коментарі.

Надійшло 27 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф.

Протягом минулої доби евакуація цивільного населення з тимчасово окупованих територій не проводилась.

Читайте також: У Соледарі ніч була гарячою, тривали бої - Маляр

Раніше Генштаб повідомляв, що в окремих населених пунктах Мелітопольського району Запорізької області противник проводить фільтраційні заходи. Під час перевірки особливу увагу окупанти приділяють телефонам, шукають підтвердження співробітництва із Силами оборони України.

Також зазначається, що в цілому на Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів.

Як повідомляв Укрінформ, 12 січня у Гуляйполі на Запоріжжі унаслідок нічного обстрілу ракетами загинула жінка, ще одну людину витягли з-під завалів будівлі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-