Ворог минулої доби обстріляв 10 населених пунктів на Донеччині

Ворог минулої доби обстріляв 10 населених пунктів на Донеччині

Фото
Укрінформ
російська армія за минулу добу, 11 січня, здійснила 21 обстріл Донецької області, під вогнем опинились 10 населених пунктів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

Війська росії вели вогонь по містах Авдіївка, Бахмут, Курахове, Часів Яр, Лиман, смт Велика Новосілка, селах Бересток, Іллінівка, Новобахмутівка, Парасковіївка із авіації, ЗРК "С-300", РСЗВ "Град" та "Смерч", артилерії, танків, мінометів.

Поліція Донеччини документує наслідки 21 російського обстрілу за добу / Фото: Національна поліція

Знищено і пошкоджено 23 цивільні об’єкти – 15 житлових будинків, адмінбудівлі, приміщення поліцейської станції та ДСНС, господарські приміщення, гаражі.

З авіації та артилерії ворог обстрілював Авдіївку, інформація про постраждалих не надходила. Внаслідок артилерійських обстрілів є загиблий у селі Парасковіївка.

П’ять ракет С-300 росіяни спрямував на північ Донеччини. Три ракети поцілили в Лиман, пошкоджено чотири приватні оселі. Ще дві ракети влучили у Часів Яр, руйнувань зазнали два багатоквартирні будинки та інфраструктура. За попередньою інформацією, жертв серед цивільного населення немає.

Зі "Смерчів" російські війська били по селах Іллінівка та Бересток, із "Градів" - по селищу Велика Новосілка. Інформація щодо пошкоджень і постраждалих не надходила.

Поліція та СБУ відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

За допомогою поліції з Донеччини евакуйовано ще 72 людини, з початку обов’язкової евакуації - понад 35 тисяч осіб, серед них 5175 дітей та 2015 людей з інвалідністю.

Читайте також: Ворог минулої доби 90 разів бив по Херсонщині, є загиблі і поранені

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки росіян в районах населених пунктів Роздолівка, Сіль, Красна Гора, Парасковіївка, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Майорськ, Первомайське і Красногорівка Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-