Спецпризначенці Нацгвардії знищили на Авдіївському напрямку танк і чотири БМП росіян

Спецпризначенці Нацгвардії знищили на Авдіївському напрямку танк і чотири БМП росіян

Відео
Укрінформ
Бійці спеціального призначення Національної гвардії України на Авдіївському напрямку знищили один танк і чотири бойові машини піхоти російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це Нацгвардія повідомила в Телеграмі, оприлюднивши відео, на якому закарбовані окремі фрагменти здійснення ударів по ворогу.

"Сили і засоби Національної гвардії продовжують виконання бойових завдань з відсічі збройної агресії. Найактивніші бойові дії тривають на Донецькому напрямку. Виконують завдання і підрозділи спецпризначення Нацгвардії", — ідеться в повідомленні.

Джерело: телеграм-канал "Нацгвардія. Війна за мир"

Зазначається, що завдяки ефективній роботі з використанням аеророзвідки та безпілотників, а також завдяки взаємодії з іншими підрозділами Сил оборони українським захисникам вдається систематично завдавати удари по позиціях ворога та знищувати його бронетехніку.

Читайте також: Сили спецоперацій показали, як знищують ворога під Бахмутом

Як повідомляв Укрінформ, станом на 11 січня у розв'язаній проти України повномасштабній війні російська федерація втратила вже 112 тисяч 960 своїх військових, 3094 танки, 6159 бойових броньованих машин, 2078 артилерійських систем й інше озброєння та техніку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-