У лікарні помер поранений під час обстрілу Берислава на Херсонщині

У лікарні помер поранений під час обстрілу Берислава на Херсонщині

Укрінформ
У лікарні помер поранений 5 січня під час ворожого обстрілу Берислава 72-річний житель міста.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє поліція Херсонської області.

«У лікарні помер 72-річний житель міста Берислав, який отримав тяжкі травми під час обстрілу міста армією рф вночі 5 січня», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що біля с.Бобровий Кут Бериславського району 49-річний чоловік отримав мінно-вибухову травму та множинні осколкові поранення ніг. За словами пораненого, він ходив по колишніх позиціях військ рф, зачепив розтяжку і стався вибух. Нині потерпілий знаходиться у лікарні.

Читайте також: росіяни за добу 77 разів обстріляли Херсонщину, троє поранених

Внаслідок вибуху міни також постраждав 52-річний житель Великоолександрівської селищної громади Бериславського району. Чоловік їхав на велосипеді польовою дорогою до с.Садок та наїхав на вибухонебезпечний предмет, можливо протипіхотну міну. Внаслідок вибуху потерпілий отримав множинні осколкові поранення кінцівок та шиї. Нині загрози його життю немає.

Поліція радить громадянам задля їхньої безпеки не відвідувати лісові насадження, береги річок, не їздити польовими дорогами. Особливо там, де відбувалися бої та де знаходилися ворожі війська, аж поки територія не буде оглянута спеціалістами-вибухотехніками.

Як інформують у поліції, за минулі дві доби поліція відкрила 21 кримінальне провадження за фактами воєнних злочинів російських окупантів на Херсонщині.

Читайте також: Поліція відкрила ще 22 справи за фактами воєнних злочинів росіян на Херсонщині

Правоохоронці повідомляють, що російські війська вдарили з реактивних систем залпового вогню, мінометів та артилерії по Бериславському та Херсонському районах. У мирних населених пунктах через влучання снарядів пошкоджені приватні будинки, господарські споруди, гаражі та автомобілі, загорівся склад з пшеницею. У місті Берислав значно пошкоджені магазини та житлові будинки, у яких вибиті вікна із рамами, частково зруйновані стіни та дахи.

Внаслідок обстрілу Херсона руйнувань зазнали квартири у багатоповерхівках та приватні будинки, виникали пожежі. На місцях працювали всі екстрені служби, допомагали пораненим та фіксували наслідки ворожих атак.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу російські загарбники 77 разів обстріляли територію Херсонщини, три людини зазнали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-