Армія рф вночі обстрілювала різні ділянки фронту на Донеччині — поранений цивільний

Армія рф вночі обстрілювала різні ділянки фронту на Донеччині — поранений цивільний

Фото
Укрінформ
На Донеччині впродовж минулої ночі російські загарбники стріляти на різних ділянках лінії фронту, є поранена цивільна людина, пошкоджені крамниця, житлові будинки.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Впродовж ночі росіяни продовжували стріляти на різних ділянках лінії фронту…На Горлівському напрямку 1 людина поранена та 3 будинки пошкоджено у Парасковіївці Соледарської громади. Соледар за добу зазнав 10 обстрілів, пошкоджено крамницю. Також під обстрілами околиці Часовоярської громади — без жертв», - написав очільник області.

Він зазначив, що на Волноваському напрямку зафіксовано періодичні артобстріли Вугледара та околиць Водяного, Пречистівки і Богоявленки, ніхто не постраждав.

Читайте також: росіяни за добу вбили двох жителів Донеччини

На Лисичанському напрямку впродовж доби обстріли були у Сіверську та Серебрянці Сіверської громади, а також у Торському і Зарічному Лиманської громади, без постраждалих, обсяги руйнувань уточнюються.

Кириленко запевнив, що кожен російський злочин ретельно документується.

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-