За перші три години «перемир’я» російські війська 14 разів стріляли по Луганщині - Гайдай

За перші три години «перемир’я» російські війська 14 разів стріляли по Луганщині - Гайдай

Укрінформ
Попри оголошене путіним «різдвяне перемир’я» його солдати 14 разів відкривали артилерійський вогонь і тричі намагалися штурмувати одне з деокупованих сіл Луганщини.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Коротко про 3 години путінського «різдвяного перемир‘я» на Луганщині. З 12:00 до 15:00. Рашисти 14 разів гатили з артилерії та тричі штурмували один з наших населених пунктів. Люди в деокупованих селах цілий день сидять у підвалах. Православні вбивці вітають з Різдвом», - написав очільник Луганщини.

Читайте також: За дев’ять років війни росія 11 разів зірвала перемир’я - Міноборони

Як повідомляв Укрінформ, російські пропагандистські медіа повідомили, що президент країни-терориста рф володимир путін нібито доручив ввести з 12.00 6 січня до 24.00 7 січня «режим припинення вогню» по всій лінії бойового зіткнення сторін в Україні.

Міжнародна волонтерська спільнота InformNapalm із посиланням на власні джерела поінформувала про високу вірогідність підриву православних храмів Донецька та інших населених пунктів на окупованих росіянами територіях на Різдво.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-