Ворог за день завдав майже 140 ударів по Сумщині - пошкоджені школа, дитсадок і котельня

Ворог за день завдав майже 140 ударів по Сумщині - пошкоджені школа, дитсадок і котельня

Фото
Укрінформ
російські війська протягом п'ятниці завдали по прикордонних громадах Сумської області 139 ударів, пошкодивши цивільні об'єкти.

Як передає Укрінформ, про це очільник Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький повідомив у Телеграмі.

«139 ударів ворог завдав по прикордонню протягом дня», - написав керівник області.

Миропільську громаду росіяни обстріляли тричі з мінометів та артилерії. Загалом - 18 ударів. Внаслідок обстрілу пошкоджені школа, дитячий садок, клуб та котельня.

«По Білопільській громаді ворог вів вогонь із мінометів, 10 «прильотів». Вибухи пошкодили майно психоневрологічного інтернату: майстерню, комбайн та інший сільськогосподарський інвентар», - заявив Живицький.

Також він повідомив, що по Краснопільській громаді противник бив з артилерії, «Градів», мінометів. Загалом ворог завдав 78 ударів. Крім того, на територію громади росіяни скинули вибухівку з безпілотника.

Читайте також: росіяни били по Сумщині мінометами та випустили чотири ракети з гелікоптера

«Есманьська громада: ворог обстріляв прикордоння зі стрілкової зброї, 20 кулеметних черг. По Шалигинській громаді росіяни відкривали мінометний вогонь, 12 «прильотів», - додав керівник ОВА.

За його словами, у всіх випадках люди не постраждали.

Як повідомляв Укрінформ, 24 грудня внаслідок російських ударів в одній з громад  Сумської області було пошкоджено медичний заклад.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-