Загарбники обстріляли Донеччину, пошкодили храм та ЛЕП

Загарбники обстріляли Донеччину, пошкодили храм та ЛЕП

Фото
Укрінформ
На Донеччині загарбники вночі та вранці стріляли по всій лінії фронту, ракетним ударом пошкоджено храм у селі Багатир.

Про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, передає Укрінформ.

«Вночі та вранці росіяни продовжували стріляти по всій лінії фронту. На Волноваському напрямку під артилерійським вогнем знову опинився Вугледар, а серед ночі 2 ракетних ударів зазнав Багатир Великоновосілківської громади — пошкоджено вікна, двері та фасад храму, зруйновано підсобні приміщення кав'ярні. Без жертв», - написав очільник області.

Читайте також: Загарбники протягом доби вбили ще одного цивільного на Донеччині

Він зазначив, що на Донецькому напрямку гучно було у Курахівській громаді — у смт Гострому пошкоджено лінії електропередач, а зранку відбувся обстріл села Дальнього. Поодинокі прильоти були у Мар'їнці та Авдіївці.

Кириленко нагадав, що вчора на Горлівському напрямку росіяни завдали чотири ракетні удари по Костянтинівці — ніхто не постраждав, але пошкоджень зазнали інтернат, кінотеатр і гуртожиток. Періодичні обстріли також були зафіксовано на околицях Часовоярської та Соледарської громад.

«На Лисичанському напрямку під обстріли потрапила Серебрянка Сіверської громади, а також Торське та Зарічне Лиманської громади — без постраждалих», - додав керівник ОВА.

Читайте також: Президент: Ворог не відмовився від божевільної ідеї захопити Донеччину під Новий рік

Як повідомлялося, Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ, у регіоні проблеми з електро-, тепло-, водопостачанням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-