В окупованій Макіївці застрелили вісьмох людей, четверо з них - діти

В окупованій Макіївці застрелили вісьмох людей, четверо з них - діти

Укрінформ
В окупованій Макіївці Донецької області вночі застрелили вісьмох осіб, у тому числі чотирьох дітей.

Про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, посилаючись на свої джерела, передає Укрінформ.

«Вночі в окупованій Макіївці сталося страшне вбивство 8 людей, у тому числі чотирьох дітей. Зранку окупаційна поліція повідомила про розкриття по «гарячих слідах» та затримання начебто підозрюваного місцевого мешканця, який просто хотів вкрасти автівку. Але. Це відверта брехня, та окупанти не кажуть купу деталей», - написав Андрющенко.

За його словами, окупанти не оприлюднюють багато деталей. Радник міського голови наголосив, що вбивство "мало відверто націоналістичний характер", оскільки загинула родина ромської національності. Крім того, всі вбиті мають кульові поранення в голову, завдані з близької відстані.

Публічні джерела в Макіївці, за словами Андрющенка, фактично прямо заявляли, що цей злочин скоїли військові, і припущення, що це були найманці з групи «Вагнера», цілком логічне.

Читайте також: росіяни за добу атакували дев'ять областей України — зведення ОВА

«...Можемо стверджувати, що дійсно, вбивство мало місце та скоєно декількома нелюдами у військовій формі. Однак, вже за багатим досвідом Маріуполя в окупації, росіяни як завжди покривають злочин росіян», - заявив радник міського голови.

Макіївка - місто обласного підпорядкування в Україні, в Донецькій області. Це фактично північно-східне передмістя Донецька. За чисельністю населення (до 400 тис.) входило до війни до 15 найбільших міст країни. З 2014 року окуповане російсько-терористичними військами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-