Ворог не припиняє стягувати під Бахмут «гарматне м’ясо», втрати росіян величезні – Кириленко

Ворог не припиняє стягувати під Бахмут «гарматне м’ясо», втрати росіян величезні – Кириленко

Укрінформ
На Донеччині втрати російських загарбників під Бахмутом величезні, і ворог підвозить і підвозить туди нові сили. 

Як передає Укрінформ, про це в ефірі національного телемарафону повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Уповільнення там (на лінії фронту біля Бахмута – ред.) не відбувається. Це може свідчити, що загарбники підтягують свої резерви, тому що втрати окупантів, так званих «лнр», «днр», які там ще лишилися, вони, дійсно, величезні. І втрати приватних військових компаній теж, їх просто там не рахують, це фактично гарматне м’ясо. Вони підвозять все нові і нові сили», - сказав очільник області.

Читайте також: Наступ росіян у районі Бахмута сповільнюєтьсяІнститут вивчення війни

Він зазначив, що при тому, що у ворога біля Бахмута йде певна передислокація і перегрупування перед черговими атаками, він постійно обстрілює саме місто Бахмут, саме його інфраструктуру, «яка вже більш ніж на 60% є або частково, або повністю знищена».

Як повідомляв Укрінформ, за словами начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирила Буданова, єдине місце, де російські загарбники зараз ще намагаються наступати – це Бахмут, але особливих успіхів на цьому напрямку не мають. За його словами, рф спробує сконцентрувати свої сили трохи на північ від Бахмута і в напрямку Запоріжжя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-