На Донеччині ворог обстріляв Курахове, Краматорськ та Часів Яр, є загиблий та поранені

На Донеччині ворог обстріляв Курахове, Краматорськ та Часів Яр, є загиблий та поранені

Фото
Укрінформ
На Донеччині ворог сьогодні, 22 грудня, обстріляв Курахове, Краматорськ та Часів Яр, є загиблий, поранені, пошкоджена ще одна школа.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував відповідні фотографії руйнувань.

«Цілеспрямовані удари по цивільних — так минає день на Донеччині. Ворог обстріляв Часів Яр, Краматорськ та Курахове. Всюди постраждали виключно цивільні та цивільна інфраструктура. У Часовому Яру 1 людина загинула, 2 поранено, пошкоджено будинки — всього по місту прилетіло близько 15 снарядів», - написав очільник області.

Він зазначив, що у Краматорську росіяни поцілили на територію підприємства та в одну зі шкіл, обійшлося без постраждалих. Наслідки обстрілів Курахового ще встановлюються.

«росіяни продовжують вести війну із мирними українцями - їхня держава раз у раз підтверджує свій статус терористки. Бережіть себе! Евакуюйтеся!», - наголосив керівник ОВА.

Читайте також: У Краматорську росіяни вдарили ракетою по будівлі школи-інтернату

Як повідомлялося, на Донеччині загарбники за минулу добу, 21 грудня, завдали 21 удар по мирних мешканцях у 10 населених пунктах, є поранені. Зафіксовано удари з авіації, ЗРК «С-300», РСЗВ «Град», артилерії та мінометів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-